We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

The Human Odyssey

The Human Odyssey: een artistiek avontuur waar, door middel van jaarlijkse coproducties met dansgezelschappen van over de hele wereld, getracht wordt menselijke existentiële thema’s te onderzoeken. Het resultaat is een vernieuwende culturele en artistieke uitwisseling en dialoog.

Freedom

2021

By Club Guy&Roni + Mouhamedou Ould Slahi Slagwerk den Haag + De Balie Amsterdam 

Freedom is onze derde poging om onze standpunten over de waarde van vrijheid te doorgronden. Onze eerste poging deden we in 2016 middels Phobia met het Sloveense dansgezelschap En-Knap, gevolgd door Freiheit in 2019 met het Duitse Tanz Mainz. Optredens in juni 2022 in Mainz, France volgen.

meer over freedom

Swan Lake (Crisis)

2020

By Club Guy & Roni + Slagwerk Den Haag + Tomoko Mukaiyama Foundation

Swan Lake: een corona proof productie,langs grote Nederlandse theaters, waaronder Internationaal Theater Amsterdam, Theater Rotterdam en de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Swan Lake: The Game

De digitale versie van de voorstelling, was parallel online te zien tijdens alle tourdata in het NITE hotel. Stond tevens op het programma van diverse internationale festivals waaronder Istanbul Theatre Festival (Turkije) en CIRCE, Tbilisi (Georgië). In July 2021 is het op Bolzano Danza (Italië). 

meer over swan lake

 

Love❤️

2019

By Club Guy & Roni + GöteborgsOperans Danskompani + Slagwerk Den Haag + Asko|Schönberg

meer over love❤️

“Zoals liefde je van je stuk kan brengen, zo blaast LOVE❤️ je va je stoel” – ⭐⭐⭐⭐  NCR

Freiheit

2019

By Club Guy & Roni + Tanz Mainz

meer over freedom

 

Happiness

2017

By Club Guy & Roni + Slagwerk Den Haag

“Gespierd, banaal, uitdagend, getimed”  – ⭐⭐⭐⭐ de Volkskrant

meer over happiness

 

Phobia

2015

By Club Guy & Roni, En-Knap + Slagwerk Den Haag

meer over phobia

Toekomstige samenwerkingen

 

Fortune

In 2022 wordt FORTUNE gecreëerd, samen met Navdhara Indian Dance Theatre en Slagwerk Den Haag. Over geluk en kansen vanuit totaal verschillende perspectieven.

Voorbereidingen voor toekomstige samenwerking zijn onder meer Origin met Australasian Dance Collective, Youth met een groep oudere performers in Azië, Faith met een interdisciplinaire groep Marokkaanse artiesten. Er zijn ook gesprekken over toekomstige producties met de Mexicaanse gezelschap MOVES

 

 

Meer informatie 

 Contact

 

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.