We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

INTRODUCING: 2DANCE

Wil je graag dansen? Zoek niet verder!

Young NITE introduceert 2Dance: workshops voor niet-professionele dansers door contemporary dancer Gaja Rupnik Karuso (Poetic Disasters Club, Before/After). Iedere maandag van 18:30 tot 20:00 in Theater De Machinefabriek, Bloemstraat 38.

Over Gaja Rupnik Caruso

Ik ben geïnteresseerd in het creëren van body positive workshops waarin vloerwerk, contact en improvisatie centraal staan. De focus ligt op het ontwaken van ons innerlijke kind en de behoefte om te testen, proberen en ontdekken. Ik ben benieuwd of elke persoon zijn leerproces herkent als we complexe coördinaties, fantasierijke choreografieën en stoere danstrucs aanpakken, en door dat proces een nieuw soort geduld en vriendelijkheid voor onszelf vinden. De cursus is voor alle niveaus, lichamen en achtergronden. Iedereen is welkom.

Geef je op

De 2Dance workshops worden elke maandag van 18:30 gehouden in Theater de Machinefabriek, Bloemstraat 38 in Groningen. We werken zeer flexibel; je kan elke maandag beslissen of je mee wilt doen of niet.

Geef je iedere maandag op via het inschrijfformulier.


Kosten zijn 7,50 per les of 17,50 per maand.
PIN ONLY.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.